Recent posts

TypePostAuthorRepliesLast updated
Forum topicerror log perfectdraft2110 years 38 weeks ago
Forum topicMy Gallery has just stopped working? biggus710 years 38 weeks ago
Forum topiccode in gallery how? X_Freez_X010 years 38 weeks ago
Forum topicphpalbum loads up servers perfectdraft2210 years 38 weeks ago
Forum topic11thfloor mosley210 years 38 weeks ago
Forum topicI cant download videos Huriz110 years 38 weeks ago
Forum topicCannot install phpAlbum_v0.4.1.beta7 (or 1?) mosley910 years 39 weeks ago
Forum topicImage for Sub-directory mosley410 years 39 weeks ago
Forum topicWhere are install instructions? imkingka210 years 40 weeks ago
Forum topicPhotos Display issue with 'Original' and 'middle' views baba2s410 years 40 weeks ago
Forum topic[v0.4.1]In thmb.tpl.php $dir_name isn't available & Width and heigth of image isn't known meems110 years 41 weeks ago
Forum topicNeed view_count in parameters overview meems110 years 41 weeks ago
Forum topicAfter upgrading from v0.3.2.6 to v0.4.1 custom theme doesn't work meems210 years 41 weeks ago
Forum topicUpload multiple pics curious510 years 41 weeks ago
Forum topicPhotos administrator password vjw757110 years 41 weeks ago
Forum topicUsing 1and1.com to host site burger210 years 41 weeks ago
Forum topicMovie files David R210 years 41 weeks ago
Forum topicSending plain-text passwords... lik210 years 41 weeks ago
Forum topicLogin bar does not work lik110 years 42 weeks ago
Forum topicsetup login from a different page kohenkatz710 years 42 weeks ago
Forum topicPictures showing up as x's Fleppie410 years 42 weeks ago
Forum topicPop up timsa010 years 43 weeks ago
Forum topicComment timsa010 years 43 weeks ago
Forum topicMerging Photo Album to Match Look of existing site tcarnes410 years 43 weeks ago
Forum topicLogo not upstairs timsa010 years 43 weeks ago


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">