Configurations problems

  • Login to post a new forum topic.
 Topicsort iconRepliesCreatedLast reply
FTP-Support is not enabled!!49 years 6 weeks ago
by thanveer
9 years 4 days ago
by gazza
"New files in gallery indicator" not working29 years 29 weeks ago
by jiaping
9 years 29 weeks ago
by jiaping
"Next page" not working in album511 years 22 weeks ago
by miracle
6 years 28 weeks ago
by Anonymous
"Scan directories now" - not working19 years 32 weeks ago
by annexmaster
9 years 32 weeks ago
by annexmaster
"Scan Directories" feature not working1010 years 8 weeks ago
by 71corvette
10 years 5 weeks ago
by patrik
'Visible' checkbox not functional18 years 46 weeks ago
by Darryl
8 years 45 weeks ago
by patrik
acces per album59 years 33 weeks ago
by icg
9 years 31 weeks ago
by icg
Access Right Settings36 years 38 weeks ago
by IKShadow
6 years 6 days ago
by Anonymous
Access rights of subfulders38 years 51 weeks ago
by mitzi
6 years 6 days ago
by Anonymous
accessing setup211 years 4 weeks ago
by Fleppie
7 years 48 weeks ago
by ravetildon
Actualizar versión27 years 47 weeks ago
by chavp
6 years 6 days ago
by Anonymous
Add a title to the images011 years 11 weeks ago
by JvM
n/a
add other characset110 years 11 weeks ago
by niryan
10 years 11 weeks ago
by patrik
ADMIN account BECOME a GUEST17 years 7 weeks ago
by redtrash
7 years 7 weeks ago
by redtrash
After installer:09 years 29 weeks ago
by terriers33
n/a
Album and Cache directoryes310 years 16 weeks ago
by Andretti
10 years 16 weeks ago
by patrik
album eCard question09 years 18 weeks ago
by hivtop
n/a
Album indexing problems.510 years 15 weeks ago
by Nutz
10 years 14 weeks ago
by Nutz
Album is very slow.110 years 21 weeks ago
by kalchev
10 years 21 weeks ago
by patrik
album not displaying78 years 35 weeks ago
by r.pedersen
8 years 28 weeks ago
by owentech
Album Resets after saving password310 years 21 weeks ago
by stridershouse
10 years 21 weeks ago
by patrik
album_comments and album_files Files appearing in my gallery39 years 26 weeks ago
by lilego
9 years 26 weeks ago
by patrik
All sizes but "original' appear broken110 years 39 weeks ago
by santafen
10 years 37 weeks ago
by patrik
also problem with antispam picture210 years 11 weeks ago
by keeskas
5 years 29 weeks ago
by Anonymous
Antispam Image Disappeared010 years 14 weeks ago
by astandera
n/a


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content