Configurations problems

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Config file error112 years 42 weeks ago
by Sparkle
12 years 42 weeks ago
by patrik
Unable to add photos412 years 43 weeks ago
by inthedark
12 years 42 weeks ago
by clubdisney
Unable to log in212 years 43 weeks ago
by grandpa
12 years 43 weeks ago
by patrik
unable to load dll112 years 43 weeks ago
by musa
12 years 43 weeks ago
by patrik
E-card configuration?212 years 44 weeks ago
by UdeEfterSjov
12 years 44 weeks ago
by UdeEfterSjov
Folder Thumbnail Size212 years 44 weeks ago
by ewy
12 years 44 weeks ago
by ewy
More some pics display - solved612 years 45 weeks ago
by keith
12 years 45 weeks ago
by patrik
I need a little ... here .. it does not seem to work812 years 48 weeks ago
by IMage
12 years 46 weeks ago
by IMage
Displaying of Galleries112 years 47 weeks ago
by southway
12 years 46 weeks ago
by patrik
"Scan Directories" feature not working1012 years 51 weeks ago
by 71corvette
12 years 47 weeks ago
by patrik
Problems with Assigning Photos as Directory Logo's212 years 48 weeks ago
by southway
12 years 47 weeks ago
by southway
Password protecting galleries / directories213 years 5 weeks ago
by chrisc
12 years 48 weeks ago
by patrik
Restric Add comments feature?112 years 50 weeks ago
by yang4evr
12 years 50 weeks ago
by Trpplayer79
Setup menu trouble1013 years 2 days ago
by Trudd
12 years 50 weeks ago
by Trpplayer79
Scan directories deletes all descriptions - long and short613 years 1 week ago
by Sasso
13 years 1 day ago
by Trudd
Foto313 years 6 days ago
by webpartteam
13 years 5 days ago
by patrik
Display the thumbnails in filename order213 years 6 days ago
by carl
13 years 6 days ago
by carl
Problems with antispam image and upload module.713 years 2 weeks ago
by icowden
13 years 1 week ago
by Kitrax
add other characset113 years 2 weeks ago
by niryan
13 years 1 week ago
by patrik
Galleries assigned to groups does schow but photos doesn't show up213 years 2 weeks ago
by chklump
13 years 1 week ago
by chklump
Not seeing the Setup menus on the left side213 years 2 weeks ago
by Kenny4444
13 years 2 weeks ago
by Kenny4444
Missing Login Button113 years 2 weeks ago
by boo
13 years 2 weeks ago
by patrik
File type/extension filtering113 years 3 weeks ago
by jhs
13 years 3 weeks ago
by patrik
Can't change colors.513 years 4 weeks ago
by wess
13 years 4 weeks ago
by patrik
Album indexing problems.513 years 5 weeks ago
by Nutz
13 years 4 weeks ago
by Nutz


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content