Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 Topicsort iconRepliesCreatedLast reply
Is phpAlbum working with PHP 5.2.x ?313 years 14 weeks ago
by andy.wenk
8 years 31 weeks ago
by Anonymous
Is setup accessible to every visitor?This topic has been moved
Issue on avi movie - Allowed Memory size......112 years 32 weeks ago
by czar2000
12 years 32 weeks ago
by patrik
issue with spacing of gallery thumbnails112 years 22 weeks ago
by rocksoff
12 years 22 weeks ago
by patrik
Issues, ideas and a thanks512 years 8 weeks ago
by Ilkka
12 years 8 weeks ago
by patrik
Just installed using installer. Sample pics work, but not mine. I must be doing something wrong...112 years 19 weeks ago
by BrettLefty
12 years 19 weeks ago
by patrik
Just one Thumbnail on the Startpage39 years 49 weeks ago
by kolja
8 years 31 weeks ago
by Anonymous
Large gallery - blank page returned/script terminates1312 years 17 weeks ago
by andyb2000
9 years 20 weeks ago
by Anonymous
Large Photos don't display/cache113 years 11 weeks ago
by tcarnes
13 years 11 weeks ago
by patrik
Left menu gone !111 years 42 weeks ago
by BacoBart
11 years 42 weeks ago
by patrik
Little "big" problems with index thumbnail1113 years 21 weeks ago
by cirix
13 years 21 weeks ago
by cirix
Login/Logout??213 years 9 weeks ago
by dekiscool
8 years 31 weeks ago
by Anonymous
Lstat failed erro312 years 4 weeks ago
by pwade
12 years 3 weeks ago
by pwade
Memory problem? Can't resize/modify photos312 years 12 weeks ago
by braddy
8 years 31 weeks ago
by Anonymous
Missing photos1311 years 13 weeks ago
by zake black
10 years 39 weeks ago
by xachsewag
Missing translation bits and footer message212 years 31 weeks ago
by Alfredo
12 years 31 weeks ago
by Alfredo
More thumbnail bugs and I want to send you some money413 years 1 day ago
by trmupstage
13 years 18 hours ago
by trmupstage
Movie files213 years 20 weeks ago
by David R
13 years 9 weeks ago
by permesso
music and movies312 years 51 weeks ago
by Lubiluk
12 years 51 weeks ago
by patrik
My FTP is not working28 years 17 weeks ago
by Anonymous
8 years 8 weeks ago
by Mot
My Gallery has just stopped working?713 years 6 weeks ago
by biggus
13 years 5 weeks ago
by patrik
My gallery has stopped working after changing the server212 years 51 weeks ago
by corto12
12 years 51 weeks ago
by corto12
My phpAlbum hacked48 years 30 weeks ago
by mbtronics
8 years 28 weeks ago
by Anonymous
Mysterious broken thumbnails on main page512 years 23 weeks ago
by skyhawk172
8 years 25 weeks ago
by Anonymous
Need help accessing setup1511 years 32 weeks ago
by gdeleon101
11 years 27 weeks ago
by patrik


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content