Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliessort iconCreatedLast reply
Delete Data keep Users?210 years 12 weeks ago
by lords8n
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Problems with thumbnails not being created?210 years 13 weeks ago
by peterwokley
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Hash ## shows on text in web pages210 years 21 weeks ago
by a smith
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Color maps not showing in Firefox210 years 21 weeks ago
by JaneM
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Resize OK but shadow is black border210 years 38 weeks ago
by ferreto
8 years 37 weeks ago
by Anonymous
Error report creating a new gallery210 years 46 weeks ago
by sideshowbob
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Running into problems scanning newly added directories211 years 24 weeks ago
by stargazer
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Slooooow !211 years 26 weeks ago
by hoyo
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Automatically create middle sized pictues??211 years 30 weeks ago
by viimne
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Security - Disable user registration, and211 years 36 weeks ago
by kelt
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Security problem - Slash "attack"211 years 37 weeks ago
by Sparviero
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Database crash?211 years 38 weeks ago
by cerwinski
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Admin unable to log in211 years 40 weeks ago
by dcmike
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Captions disappearing211 years 44 weeks ago
by jseivert
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Problem with album_files_xxxx when changing them211 years 50 weeks ago
by Tipsko
11 years 49 weeks ago
by Tipsko
Black edge instead of soft shadows212 years 3 weeks ago
by Ziggen
12 years 2 weeks ago
by Ziggen
password for Uploadmanager212 years 6 weeks ago
by Helena Lindholm
12 years 1 week ago
by murf
Fatal error: require()212 years 7 weeks ago
by jlo2183
12 years 7 weeks ago
by jlo2183
Scan galleries doesn't work212 years 7 weeks ago
by woodcarver
12 years 6 weeks ago
by ColinT
Upload manager stopped working212 years 18 weeks ago
by skiner
8 years 37 weeks ago
by Anonymous
blank page212 years 22 weeks ago
by tugg
12 years 21 weeks ago
by mbennett
i can`t see my picture212 years 22 weeks ago
by elektro_pg
8 years 44 weeks ago
by Anonymous
Don't see "Themes" in left menu in Setup212 years 25 weeks ago
by mild
12 years 25 weeks ago
by mild
help!212 years 27 weeks ago
by killertat
12 years 27 weeks ago
by patrik
slow thumb & image loading212 years 30 weeks ago
by bioe007
12 years 30 weeks ago
by bioe007


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content