Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliessort iconCreatedLast reply
How do i log in to the album so i can edit the themes etc?611 years 19 weeks ago
by fat
11 years 19 weeks ago
by folklor
Restriction of User Functions Not working611 years 38 weeks ago
by jgrossman
8 years 5 weeks ago
by Anonymous
Filename Length611 years 40 weeks ago
by OscarG
8 years 43 weeks ago
by Anonymous
thumbnails not assigning to *.doc and *.pdf files?611 years 49 weeks ago
by glittle
11 years 49 weeks ago
by glittle
Save the Configuration612 years 7 weeks ago
by neschan
12 years 7 weeks ago
by neschan
Search feature612 years 9 weeks ago
by gene
12 years 6 weeks ago
by danilm
Problem with huge gallery612 years 11 weeks ago
by stony
8 years 5 weeks ago
by Anonymous
Photo parameters - Reset to default612 years 19 weeks ago
by Trpplayer79
8 years 5 weeks ago
by Anonymous
Error message when trying to hide folders612 years 23 weeks ago
by 71corvette
8 years 4 weeks ago
by Anonymous
increase of server cpu usage?78 years 6 hours ago
by brsgrlr
7 years 40 weeks ago
by slina
PHP5 <img src=*.php?...> wont resolve710 years 51 weeks ago
by criz
8 years 6 weeks ago
by Anonymous
EXIF information not showing711 years 26 weeks ago
by jandeeg
8 years 41 weeks ago
by Anonymous
Zwei kleine Probleme712 years 3 weeks ago
by froufrou
8 years 6 weeks ago
by Anonymous
Can't modify 'Main setup' page712 years 25 weeks ago
by FotoJoep
8 years 4 weeks ago
by Anonymous
Album/Directory Name (not show like alias name directory)712 years 30 weeks ago
by ocean
8 years 4 weeks ago
by Anonymous
My Gallery has just stopped working?712 years 38 weeks ago
by biggus
12 years 37 weeks ago
by patrik
Page Not Loading713 years 1 week ago
by JvM
13 years 4 days ago
by Sven
Can't login to setup -810 years 5 weeks ago
by ravetildon
9 years 29 weeks ago
by DannyvK
Album/Directories Fix... (The one you've been waiting for.813 years 3 weeks ago
by iyeru42
8 years 4 weeks ago
by Anonymous
Thumbnail and IMG not displaying....910 years 39 weeks ago
by juxta52
8 years 6 weeks ago
by Anonymous
duplicated thumbnails911 years 5 weeks ago
by napodano
8 years 1 week ago
by phantomracer
Photo not displaying properly - my problem or a bug?911 years 34 weeks ago
by Eternal_Howl
8 years 6 weeks ago
by Anonymous
galería inexistente911 years 39 weeks ago
by chavp
8 years 5 weeks ago
by Anonymous
Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')'912 years 22 weeks ago
by astandera
8 years 4 weeks ago
by Anonymous
Photo Long Descriptions not displaying913 years 17 weeks ago
by mharmon
13 years 17 weeks ago
by flaviogv


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content