Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliessort iconCreatedLast reply
How do i log in to the album so i can edit the themes etc?612 years 4 weeks ago
by fat
12 years 3 weeks ago
by folklor
Restriction of User Functions Not working612 years 23 weeks ago
by jgrossman
8 years 42 weeks ago
by Anonymous
Filename Length612 years 24 weeks ago
by OscarG
9 years 27 weeks ago
by Anonymous
thumbnails not assigning to *.doc and *.pdf files?612 years 34 weeks ago
by glittle
12 years 34 weeks ago
by glittle
Save the Configuration612 years 44 weeks ago
by neschan
12 years 44 weeks ago
by neschan
Search feature612 years 46 weeks ago
by gene
12 years 43 weeks ago
by danilm
Problem with huge gallery612 years 47 weeks ago
by stony
8 years 42 weeks ago
by Anonymous
Photo parameters - Reset to default613 years 3 weeks ago
by Trpplayer79
8 years 42 weeks ago
by Anonymous
Error message when trying to hide folders613 years 8 weeks ago
by 71corvette
8 years 40 weeks ago
by Anonymous
increase of server cpu usage?78 years 36 weeks ago
by brsgrlr
8 years 24 weeks ago
by slina
PHP5 <img src=*.php?...> wont resolve711 years 36 weeks ago
by criz
8 years 43 weeks ago
by Anonymous
EXIF information not showing712 years 11 weeks ago
by jandeeg
9 years 26 weeks ago
by Anonymous
Zwei kleine Probleme712 years 39 weeks ago
by froufrou
8 years 43 weeks ago
by Anonymous
Can't modify 'Main setup' page713 years 10 weeks ago
by FotoJoep
8 years 40 weeks ago
by Anonymous
Album/Directory Name (not show like alias name directory)713 years 15 weeks ago
by ocean
8 years 40 weeks ago
by Anonymous
My Gallery has just stopped working?713 years 22 weeks ago
by biggus
13 years 22 weeks ago
by patrik
Page Not Loading713 years 38 weeks ago
by JvM
13 years 37 weeks ago
by Sven
Can't login to setup -810 years 42 weeks ago
by ravetildon
10 years 14 weeks ago
by DannyvK
Album/Directories Fix... (The one you've been waiting for.813 years 40 weeks ago
by iyeru42
8 years 40 weeks ago
by Anonymous
Thumbnail and IMG not displaying....911 years 24 weeks ago
by juxta52
8 years 43 weeks ago
by Anonymous
duplicated thumbnails911 years 42 weeks ago
by napodano
8 years 38 weeks ago
by phantomracer
Photo not displaying properly - my problem or a bug?912 years 19 weeks ago
by Eternal_Howl
8 years 43 weeks ago
by Anonymous
galería inexistente912 years 23 weeks ago
by chavp
8 years 42 weeks ago
by Anonymous
Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')'913 years 7 weeks ago
by astandera
8 years 40 weeks ago
by Anonymous
Photo Long Descriptions not displaying914 years 2 weeks ago
by mharmon
14 years 1 week ago
by flaviogv


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content