Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedsort iconLast reply
Reporting bug and getting help11314 years 36 weeks ago
by patrik
14 years 27 weeks ago
by 911radio
Video download filename being renamed to UTF characters1114 years 26 weeks ago
by marcus
8 years 42 weeks ago
by Anonymous
Is setup accessible to every visitor?This topic has been moved
problem with creating directory from setup314 years 23 weeks ago
by uncensored
14 years 2 weeks ago
by brauck
Again Thumbnails are not displayed!314 years 23 weeks ago
by runbrun
14 years 20 weeks ago
by lstorey
English spelling mistakes114 years 23 weeks ago
by James
14 years 23 weeks ago
by patrik
Comments Delete & Approce doesn´t work214 years 22 weeks ago
by akis
14 years 22 weeks ago
by akis
Icons, thumbnails, images not displayed after viewing once1014 years 19 weeks ago
by DavidO
13 years 33 weeks ago
by dvdix
how to create new directory?414 years 16 weeks ago
by cecelia
8 years 25 weeks ago
by chenmeifen135
has anyone figured out the non displaying image problem yet?114 years 11 weeks ago
by Anonymous
14 years 11 weeks ago
by APC2006 (not verified)
Enabling log makes the pages slow314 years 11 weeks ago
by Gurra
14 years 8 weeks ago
by HMS Bounty
Tables in certain php files lack align or border declarations - render differently114 years 8 weeks ago
by HMS Bounty
14 years 8 weeks ago
by patrik
Sorting images114 years 8 weeks ago
by rvdvalk
14 years 7 weeks ago
by patrik
Setup/Texts Section114 years 6 weeks ago
by David Ranieri
14 years 6 weeks ago
by patrik
Few problems with my phpAlbum214 years 5 weeks ago
by Pavloos
14 years 5 weeks ago
by Pavloos
Photos Not Showing After Initial Upload214 years 2 weeks ago
by araphel
14 years 2 weeks ago
by araphel
Photo Long Descriptions not displaying914 years 2 weeks ago
by mharmon
14 years 2 weeks ago
by flaviogv
Problem whit view thumbnails414 years 1 week ago
by deathmax
14 years 1 week ago
by patrik
Unable to upload file testfile!113 years 51 weeks ago
by tarum
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
phpalbum does not see the movies file (.wmv,.mov ) in my folder413 years 51 weeks ago
by thomasp
8 years 41 weeks ago
by Anonymous
strange JS and form behaviour413 years 48 weeks ago
by mcree
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
The Same Thumbnail Problem...413 years 48 weeks ago
by swamplingman
8 years 42 weeks ago
by Anonymous
Error reporting and display mode013 years 47 weeks ago
by MystiK
n/a
Images showing up as X in IE : Not Firefox1213 years 47 weeks ago
by azharc
8 years 43 weeks ago
by Anonymous
showing next/previous photos113 years 46 weeks ago
by sydpringles
13 years 46 weeks ago
by patrik


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content