Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedsort iconLast reply
comment function not working and photo not appear011 years 38 weeks ago
by thexderz
n/a
Parse error: syntax error411 years 38 weeks ago
by gilau
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Warning: Missing argument 5 for usererrorhandler()111 years 38 weeks ago
by MichaelS
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
suddent error (upgrading from...) !311 years 36 weeks ago
by meurrens
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
PHP5 <img src=*.php?...> wont resolve711 years 36 weeks ago
by criz
8 years 43 weeks ago
by Anonymous
Blank setup page after 'Scan dirs'111 years 35 weeks ago
by marciano
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Automatically create middle sized pictues??211 years 34 weeks ago
by viimne
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Upload Problems, Thumbnails don't work, directories can't be accessed111 years 33 weeks ago
by rjesse
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Access control doesn't work311 years 30 weeks ago
by Niels
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Slooooow !211 years 30 weeks ago
by hoyo
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Missing photos1311 years 30 weeks ago
by zake black
11 years 4 weeks ago
by xachsewag
writabilty_test problem611 years 29 weeks ago
by vortex100
9 years 36 weeks ago
by Anonymous
Running into problems scanning newly added directories211 years 28 weeks ago
by stargazer
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Upload Manager Help111 years 27 weeks ago
by Diveteam007
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Phantom Blank Directories311 years 25 weeks ago
by Harbinger1080
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Thumbnail and IMG not displaying....911 years 24 weeks ago
by juxta52
8 years 43 weeks ago
by Anonymous
pictures Short/long description311 years 22 weeks ago
by named
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Umlaut problem111 years 22 weeks ago
by tigono
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Bad header411 years 21 weeks ago
by dima
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Problem changing Photo Parameters In Setup: on Galleries page111 years 8 weeks ago
by yeomanjake
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
I lost my admin password etc..111 years 7 weeks ago
by Hevo
11 years 7 weeks ago
by FotoJoep
wrong path: css/layout/pictures in main setup not loading/showing511 years 5 weeks ago
by sideshowbob
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Problems my Phpalbum, HELP PLZ! T_T311 years 5 weeks ago
by dragonl
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Album shut down by Provider311 years 3 weeks ago
by marctellevik
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
Descriptions gone after uploading110 years 50 weeks ago
by chucky
8 years 48 weeks ago
by Anonymous


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content