Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
some pictures are not shown59 years 41 weeks ago
by zmitya
9 years 41 weeks ago
by zmitya
Don't see "Themes" in left menu in Setup29 years 45 weeks ago
by mild
9 years 45 weeks ago
by mild
utf-8 encoded e-cards19 years 45 weeks ago
by iiwo
9 years 45 weeks ago
by patrik
Not working att all129 years 46 weeks ago
by eldimis
9 years 45 weeks ago
by patrik
fatal error: language410 years 7 weeks ago
by botev
9 years 45 weeks ago
by patrik
[solved] Antispam image not showing19 years 46 weeks ago
by vidman
9 years 46 weeks ago
by patrik
Antispam Code not shown1710 years 27 weeks ago
by czar2000
9 years 46 weeks ago
by vidman
PHP 5.2.5 and no thumbnails49 years 47 weeks ago
by viperjason
9 years 47 weeks ago
by patrik
help!29 years 47 weeks ago
by killertat
9 years 47 weeks ago
by patrik
Unable to access to Upload manager section19 years 48 weeks ago
by saxxone
9 years 48 weeks ago
by patrik
slow thumb & image loading29 years 50 weeks ago
by bioe007
9 years 50 weeks ago
by bioe007
thumbnails not assigning to *.doc and *.pdf files?69 years 50 weeks ago
by glittle
9 years 50 weeks ago
by glittle
Photos description error49 years 51 weeks ago
by tauhutauhu
9 years 51 weeks ago
by tauhutauhu
Unable to upload file Wayne-Rooney-England.gif!110 years 5 days ago
by partteam
10 years 11 hours ago
by patrik
Just installed using installer. Sample pics work, but not mine. I must be doing something wrong...110 years 3 days ago
by BrettLefty
10 years 3 days ago
by patrik
I Have Problem.. Please Help110 years 6 days ago
by efuzone
10 years 5 days ago
by thinkjon
ADMIN account410 years 4 weeks ago
by sonnyd
10 years 5 days ago
by partteam
galleries problem1010 years 1 week ago
by partteam
10 years 1 week ago
by patrik
issue with spacing of gallery thumbnails110 years 2 weeks ago
by rocksoff
10 years 2 weeks ago
by patrik
Newest Pictures Wrong - [ Issue Fixed ]410 years 3 weeks ago
by isramueller
10 years 3 weeks ago
by isramueller
Error in view-count110 years 4 weeks ago
by FotoJoep
10 years 4 weeks ago
by patrik
Several problems110 years 5 weeks ago
by pcm
10 years 5 weeks ago
by patrik
Fatal error110 years 5 weeks ago
by pgam
10 years 5 weeks ago
by patrik
Search feature610 years 9 weeks ago
by gene
10 years 7 weeks ago
by danilm
Entire PHPAlbum is slow.110 years 8 weeks ago
by deftoner
10 years 8 weeks ago
by patrik


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content