Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliessort iconCreatedLast reply
Problem - 'upgrading' notice on my PHPalbum page310 years 11 weeks ago
by phantomracer
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
Can't edit picture description310 years 24 weeks ago
by Mattun
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
Fresh Install - migrating data from old server to new310 years 24 weeks ago
by ravetildon
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
Shadow not OK on image but OK on thumbnail310 years 25 weeks ago
by ferreto
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
Album shut down by Provider310 years 38 weeks ago
by marctellevik
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
Problems my Phpalbum, HELP PLZ! T_T310 years 40 weeks ago
by dragonl
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
pictures Short/long description311 years 5 weeks ago
by named
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
Phantom Blank Directories311 years 8 weeks ago
by Harbinger1080
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
Access control doesn't work311 years 13 weeks ago
by Niels
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
suddent error (upgrading from...) !311 years 19 weeks ago
by meurrens
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
check_access function return values311 years 25 weeks ago
by jack
8 years 14 weeks ago
by Anonymous
Save Configuration problem when adding\changing descriptions311 years 35 weeks ago
by Tipsko
11 years 9 weeks ago
by daleeman
galleries311 years 45 weeks ago
by misteralexander
11 years 45 weeks ago
by patrik
Fatal error: main(): Failed opening required311 years 48 weeks ago
by glittle
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
Lstat failed erro312 years 3 weeks ago
by pwade
12 years 3 weeks ago
by pwade
No Images/Thumbnails - Cant even view in Setup/Pictures312 years 5 weeks ago
by richibaldo
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
Memory problem? Can't resize/modify photos312 years 12 weeks ago
by braddy
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
e-card 'page not found' linking error312 years 17 weeks ago
by badicalbeats
8 years 30 weeks ago
by Anonymous
see strange image after installation312 years 48 weeks ago
by terzaghi
12 years 48 weeks ago
by patrik
Fatal Error312 years 49 weeks ago
by biggus
12 years 49 weeks ago
by biggus
I'm Getting a red X after viewing the image then returning a 2nd time w/ v0.3.2.6312 years 50 weeks ago
by kipph
8 years 23 weeks ago
by Anonymous
music and movies312 years 50 weeks ago
by Lubiluk
12 years 50 weeks ago
by patrik
thumbnails again ... :/313 years 3 days ago
by Lubiluk
12 years 51 weeks ago
by patrik
UTF-8 Directory/File names are not displayed correctly313 years 10 weeks ago
by jsakalos
8 years 23 weeks ago
by Anonymous
Is phpAlbum working with PHP 5.2.x ?313 years 13 weeks ago
by andy.wenk
8 years 30 weeks ago
by Anonymous


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content