Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
transferred to a new site - lost file descriptions19 years 49 weeks ago
by Harbinger1080
9 years 48 weeks ago
by patrik
Left menu gone !19 years 48 weeks ago
by BacoBart
9 years 48 weeks ago
by patrik
Different resolution between original and middle/small09 years 48 weeks ago
by jvchawk
n/a
Access rights not working?19 years 49 weeks ago
by jack
9 years 49 weeks ago
by patrik
Short description bug59 years 50 weeks ago
by trimbita
9 years 49 weeks ago
by Jer
PHP Files shown off in the album49 years 50 weeks ago
by niwi
9 years 50 weeks ago
by niwi
Directory and picture scan bug510 years 3 weeks ago
by Eppss
9 years 51 weeks ago
by patrik
Scan galleries doesn't work210 years 4 days ago
by woodcarver
9 years 51 weeks ago
by ColinT
galleries310 years 8 hours ago
by misteralexander
9 years 52 weeks ago
by patrik
Photo / Gallery Mis-Match . . .110 years 2 days ago
by misteralexander
9 years 52 weeks ago
by patrik
Fatal error: require()210 years 2 days ago
by jlo2183
10 years 2 days ago
by jlo2183
Thumbnails - some show. some dont. some dont and look different.410 years 1 week ago
by kireol
10 years 2 days ago
by mrrcorn
Galleries -> scan galleries now!010 years 3 weeks ago
by thunderino
n/a
500 Internal Server Error110 years 5 weeks ago
by gosencha
10 years 3 weeks ago
by patrik
Frame on the photo.110 years 4 weeks ago
by lero
10 years 3 weeks ago
by patrik
Test photos not showing up.110 years 3 weeks ago
by vjw757
10 years 3 weeks ago
by patrik
Parse error after directory scan010 years 3 weeks ago
by coogrrr
n/a
PROBLEMAS CON MENU PICTURES110 years 5 weeks ago
by djcmtk
10 years 5 weeks ago
by patrik
Refresh makes images disappear, then reappear010 years 7 weeks ago
by MarkMushakian
n/a
type mismatch010 years 7 weeks ago
by Olivier
n/a
Lstat failed erro310 years 10 weeks ago
by pwade
10 years 9 weeks ago
by pwade
Upload manager is faulty in the demo to110 years 10 weeks ago
by skiner
10 years 10 weeks ago
by patrik
No thumbnails displayed and page hangs110 years 11 weeks ago
by Enverex
10 years 11 weeks ago
by Enverex
blank page210 years 15 weeks ago
by tugg
10 years 13 weeks ago
by mbennett
Issues, ideas and a thanks510 years 14 weeks ago
by Ilkka
10 years 14 weeks ago
by patrik


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content