Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 Topicsort iconRepliesCreatedLast reply
Is phpAlbum working with PHP 5.2.x ?313 years 28 weeks ago
by andy.wenk
8 years 45 weeks ago
by Anonymous
Is setup accessible to every visitor?This topic has been moved
Issue on avi movie - Allowed Memory size......112 years 46 weeks ago
by czar2000
12 years 46 weeks ago
by patrik
issue with spacing of gallery thumbnails112 years 36 weeks ago
by rocksoff
12 years 36 weeks ago
by patrik
Issues, ideas and a thanks512 years 22 weeks ago
by Ilkka
12 years 22 weeks ago
by patrik
Just installed using installer. Sample pics work, but not mine. I must be doing something wrong...112 years 33 weeks ago
by BrettLefty
12 years 33 weeks ago
by patrik
Just one Thumbnail on the Startpage310 years 11 weeks ago
by kolja
8 years 45 weeks ago
by Anonymous
Large gallery - blank page returned/script terminates1312 years 31 weeks ago
by andyb2000
9 years 34 weeks ago
by Anonymous
Large Photos don't display/cache113 years 25 weeks ago
by tcarnes
13 years 25 weeks ago
by patrik
Left menu gone !112 years 4 weeks ago
by BacoBart
12 years 4 weeks ago
by patrik
Little "big" problems with index thumbnail1113 years 35 weeks ago
by cirix
13 years 35 weeks ago
by cirix
Login/Logout??213 years 23 weeks ago
by dekiscool
8 years 45 weeks ago
by Anonymous
Lstat failed erro312 years 18 weeks ago
by pwade
12 years 17 weeks ago
by pwade
Memory problem? Can't resize/modify photos312 years 26 weeks ago
by braddy
8 years 45 weeks ago
by Anonymous
Missing photos1311 years 27 weeks ago
by zake black
11 years 1 week ago
by xachsewag
Missing translation bits and footer message212 years 45 weeks ago
by Alfredo
12 years 45 weeks ago
by Alfredo
More thumbnail bugs and I want to send you some money413 years 14 weeks ago
by trmupstage
13 years 14 weeks ago
by trmupstage
Movie files213 years 34 weeks ago
by David R
13 years 23 weeks ago
by permesso
music and movies313 years 13 weeks ago
by Lubiluk
13 years 13 weeks ago
by patrik
My FTP is not working28 years 31 weeks ago
by Anonymous
8 years 22 weeks ago
by Mot
My Gallery has just stopped working?713 years 20 weeks ago
by biggus
13 years 19 weeks ago
by patrik
My gallery has stopped working after changing the server213 years 13 weeks ago
by corto12
13 years 13 weeks ago
by corto12
My phpAlbum hacked48 years 44 weeks ago
by mbtronics
8 years 42 weeks ago
by Anonymous
Mysterious broken thumbnails on main page512 years 37 weeks ago
by skyhawk172
8 years 39 weeks ago
by Anonymous
Need help accessing setup1511 years 46 weeks ago
by gdeleon101
11 years 41 weeks ago
by patrik


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content