Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 Topicsort iconRepliesCreatedLast reply
Is phpAlbum working with PHP 5.2.x ?312 years 45 weeks ago
by andy.wenk
8 years 10 weeks ago
by Anonymous
Is setup accessible to every visitor?This topic has been moved
Issue on avi movie - Allowed Memory size......112 years 11 weeks ago
by czar2000
12 years 11 weeks ago
by patrik
issue with spacing of gallery thumbnails112 years 1 week ago
by rocksoff
12 years 1 week ago
by patrik
Issues, ideas and a thanks511 years 39 weeks ago
by Ilkka
11 years 39 weeks ago
by patrik
Just installed using installer. Sample pics work, but not mine. I must be doing something wrong...111 years 51 weeks ago
by BrettLefty
11 years 51 weeks ago
by patrik
Just one Thumbnail on the Startpage39 years 28 weeks ago
by kolja
8 years 10 weeks ago
by Anonymous
Large gallery - blank page returned/script terminates1311 years 48 weeks ago
by andyb2000
8 years 51 weeks ago
by Anonymous
Large Photos don't display/cache112 years 42 weeks ago
by tcarnes
12 years 42 weeks ago
by patrik
Left menu gone !111 years 21 weeks ago
by BacoBart
11 years 21 weeks ago
by patrik
Little "big" problems with index thumbnail1113 years 1 week ago
by cirix
13 years 1 day ago
by cirix
Login/Logout??212 years 40 weeks ago
by dekiscool
8 years 10 weeks ago
by Anonymous
Lstat failed erro311 years 35 weeks ago
by pwade
11 years 34 weeks ago
by pwade
Memory problem? Can't resize/modify photos311 years 44 weeks ago
by braddy
8 years 10 weeks ago
by Anonymous
Missing photos1310 years 44 weeks ago
by zake black
10 years 18 weeks ago
by xachsewag
Missing translation bits and footer message212 years 10 weeks ago
by Alfredo
12 years 10 weeks ago
by Alfredo
More thumbnail bugs and I want to send you some money412 years 31 weeks ago
by trmupstage
12 years 31 weeks ago
by trmupstage
Movie files212 years 51 weeks ago
by David R
12 years 40 weeks ago
by permesso
music and movies312 years 30 weeks ago
by Lubiluk
12 years 30 weeks ago
by patrik
My FTP is not working27 years 48 weeks ago
by Anonymous
7 years 39 weeks ago
by Mot
My Gallery has just stopped working?712 years 37 weeks ago
by biggus
12 years 36 weeks ago
by patrik
My gallery has stopped working after changing the server212 years 30 weeks ago
by corto12
12 years 30 weeks ago
by corto12
My phpAlbum hacked48 years 9 weeks ago
by mbtronics
8 years 7 weeks ago
by Anonymous
Mysterious broken thumbnails on main page512 years 2 weeks ago
by skyhawk172
8 years 4 weeks ago
by Anonymous
Need help accessing setup1511 years 11 weeks ago
by gdeleon101
11 years 6 weeks ago
by patrik


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content