Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Thumbnails and albums have disappeared1411 years 39 weeks ago
by billwill
11 years 35 weeks ago
by Bluey
new pictures problem111 years 35 weeks ago
by orcohen
11 years 35 weeks ago
by patrik
urgent: album won't load511 years 36 weeks ago
by billwill
11 years 34 weeks ago
by billwill
i see .php and .lck files in album411 years 31 weeks ago
by maxtn
11 years 28 weeks ago
by maxtn
Blank page after 6 mos411 years 28 weeks ago
by wiregrass
11 years 27 weeks ago
by wiregrass
Need help accessing setup1511 years 32 weeks ago
by gdeleon101
11 years 27 weeks ago
by patrik
Security problems - Path traversal attack and XSS attack411 years 36 weeks ago
by Sparviero
11 years 23 weeks ago
by Sparviero
comment function not working and photo not appear011 years 21 weeks ago
by thexderz
n/a
Save Configuration problem when adding\changing descriptions311 years 35 weeks ago
by Tipsko
11 years 10 weeks ago
by daleeman
I lost my admin password etc..110 years 43 weeks ago
by Hevo
10 years 42 weeks ago
by FotoJoep
Missing photos1311 years 13 weeks ago
by zake black
10 years 39 weeks ago
by xachsewag
duplicate folders / double directories010 years 30 weeks ago
by greg
n/a
Use as directory logo510 years 33 weeks ago
by hoyt
10 years 29 weeks ago
by gokul
Resized pictures not always available610 years 8 weeks ago
by arnohoogwerf
10 years 4 weeks ago
by camelia123
"Add New Comment" Is Not Restricted110 years 4 days ago
by BillsBayou
9 years 52 weeks ago
by XxDarkfirebirdxX
Only Original size pictures shown, no thumbnails, no middle, no small, no logo....2710 years 30 weeks ago
by Pitmaster
9 years 50 weeks ago
by Blondinka
site attacked. Now clean, but phpalbum won't load09 years 50 weeks ago
by phantomracer
n/a
Can't login to setup -810 years 25 weeks ago
by ravetildon
9 years 49 weeks ago
by DannyvK
All comments are anonymous09 years 49 weeks ago
by BillsBayou
n/a
parse error on gallery section 09 years 38 weeks ago
by keith g0vcl
n/a
Working photo alum crashed19 years 34 weeks ago
by Bob
9 years 34 weeks ago
by karen61
Large gallery - blank page returned/script terminates1312 years 17 weeks ago
by andyb2000
9 years 19 weeks ago
by Anonymous
writabilty_test problem611 years 13 weeks ago
by vortex100
9 years 19 weeks ago
by Anonymous
Filename Length612 years 8 weeks ago
by OscarG
9 years 10 weeks ago
by Anonymous
EXIF information not showing711 years 46 weeks ago
by jandeeg
9 years 9 weeks ago
by Anonymous


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content