Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Thumbnails and albums have disappeared1411 years 15 weeks ago
by billwill
11 years 11 weeks ago
by Bluey
new pictures problem111 years 11 weeks ago
by orcohen
11 years 11 weeks ago
by patrik
urgent: album won't load511 years 12 weeks ago
by billwill
11 years 10 weeks ago
by billwill
i see .php and .lck files in album411 years 7 weeks ago
by maxtn
11 years 4 weeks ago
by maxtn
Blank page after 6 mos411 years 4 weeks ago
by wiregrass
11 years 3 weeks ago
by wiregrass
Need help accessing setup1511 years 8 weeks ago
by gdeleon101
11 years 3 weeks ago
by patrik
Security problems - Path traversal attack and XSS attack411 years 11 weeks ago
by Sparviero
10 years 51 weeks ago
by Sparviero
comment function not working and photo not appear010 years 49 weeks ago
by thexderz
n/a
Save Configuration problem when adding\changing descriptions311 years 11 weeks ago
by Tipsko
10 years 38 weeks ago
by daleeman
I lost my admin password etc..110 years 19 weeks ago
by Hevo
10 years 18 weeks ago
by FotoJoep
Missing photos1310 years 41 weeks ago
by zake black
10 years 15 weeks ago
by xachsewag
duplicate folders / double directories010 years 6 weeks ago
by greg
n/a
Use as directory logo510 years 9 weeks ago
by hoyt
10 years 5 weeks ago
by gokul
Resized pictures not always available69 years 36 weeks ago
by arnohoogwerf
9 years 32 weeks ago
by camelia123
"Add New Comment" Is Not Restricted19 years 28 weeks ago
by BillsBayou
9 years 27 weeks ago
by XxDarkfirebirdxX
Only Original size pictures shown, no thumbnails, no middle, no small, no logo....2710 years 6 weeks ago
by Pitmaster
9 years 26 weeks ago
by Blondinka
site attacked. Now clean, but phpalbum won't load09 years 26 weeks ago
by phantomracer
n/a
Can't login to setup -810 years 1 week ago
by ravetildon
9 years 25 weeks ago
by DannyvK
All comments are anonymous09 years 25 weeks ago
by BillsBayou
n/a
parse error on gallery section 09 years 14 weeks ago
by keith g0vcl
n/a
Working photo alum crashed19 years 10 weeks ago
by Bob
9 years 10 weeks ago
by karen61
Large gallery - blank page returned/script terminates1311 years 45 weeks ago
by andyb2000
8 years 48 weeks ago
by Anonymous
writabilty_test problem610 years 41 weeks ago
by vortex100
8 years 47 weeks ago
by Anonymous
Filename Length611 years 36 weeks ago
by OscarG
8 years 39 weeks ago
by Anonymous
EXIF information not showing711 years 22 weeks ago
by jandeeg
8 years 37 weeks ago
by Anonymous


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content