Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedsort iconLast reply
Entire PHPAlbum is slow.112 years 6 weeks ago
by deftoner
12 years 6 weeks ago
by patrik
fatal error: language412 years 6 weeks ago
by botev
11 years 43 weeks ago
by patrik
Fatal error112 years 4 weeks ago
by pgam
12 years 4 weeks ago
by patrik
Several problems112 years 3 weeks ago
by pcm
12 years 3 weeks ago
by patrik
Error in view-count112 years 3 weeks ago
by FotoJoep
12 years 2 weeks ago
by patrik
ADMIN account412 years 2 weeks ago
by sonnyd
11 years 51 weeks ago
by partteam
Mysterious broken thumbnails on main page512 years 2 weeks ago
by skyhawk172
8 years 4 weeks ago
by Anonymous
Newest Pictures Wrong - [ Issue Fixed ]412 years 2 weeks ago
by isramueller
12 years 2 weeks ago
by isramueller
Zwei kleine Probleme712 years 2 weeks ago
by froufrou
8 years 5 weeks ago
by Anonymous
issue with spacing of gallery thumbnails112 years 1 week ago
by rocksoff
12 years 1 week ago
by patrik
galleries problem1012 years 3 days ago
by partteam
12 years 1 day ago
by patrik
I Have Problem.. Please Help111 years 51 weeks ago
by efuzone
11 years 51 weeks ago
by thinkjon
Unable to upload file Wayne-Rooney-England.gif!111 years 51 weeks ago
by partteam
11 years 50 weeks ago
by patrik
Just installed using installer. Sample pics work, but not mine. I must be doing something wrong...111 years 51 weeks ago
by BrettLefty
11 years 51 weeks ago
by patrik
Photos description error411 years 49 weeks ago
by tauhutauhu
11 years 49 weeks ago
by tauhutauhu
thumbnails not assigning to *.doc and *.pdf files?611 years 48 weeks ago
by glittle
11 years 48 weeks ago
by glittle
e-card 'page not found' linking error311 years 48 weeks ago
by badicalbeats
8 years 10 weeks ago
by Anonymous
slow thumb & image loading211 years 48 weeks ago
by bioe007
11 years 48 weeks ago
by bioe007
Large gallery - blank page returned/script terminates1311 years 48 weeks ago
by andyb2000
8 years 51 weeks ago
by Anonymous
Unable to access to Upload manager section111 years 47 weeks ago
by saxxone
11 years 47 weeks ago
by patrik
help!211 years 45 weeks ago
by killertat
11 years 45 weeks ago
by patrik
PHP 5.2.5 and no thumbnails411 years 45 weeks ago
by viperjason
11 years 45 weeks ago
by patrik
Not working att all1211 years 44 weeks ago
by eldimis
11 years 43 weeks ago
by patrik
[solved] Antispam image not showing111 years 44 weeks ago
by vidman
11 years 44 weeks ago
by patrik
Fresh install this morning1311 years 44 weeks ago
by marc
8 years 4 weeks ago
by Anonymous


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content