Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedsort iconLast reply
Entire PHPAlbum is slow.112 years 40 weeks ago
by deftoner
12 years 40 weeks ago
by patrik
fatal error: language412 years 39 weeks ago
by botev
12 years 25 weeks ago
by patrik
Fatal error112 years 37 weeks ago
by pgam
12 years 37 weeks ago
by patrik
Several problems112 years 37 weeks ago
by pcm
12 years 37 weeks ago
by patrik
Error in view-count112 years 36 weeks ago
by FotoJoep
12 years 36 weeks ago
by patrik
ADMIN account412 years 36 weeks ago
by sonnyd
12 years 32 weeks ago
by partteam
Mysterious broken thumbnails on main page512 years 36 weeks ago
by skyhawk172
8 years 37 weeks ago
by Anonymous
Newest Pictures Wrong - [ Issue Fixed ]412 years 35 weeks ago
by isramueller
12 years 35 weeks ago
by isramueller
Zwei kleine Probleme712 years 35 weeks ago
by froufrou
8 years 39 weeks ago
by Anonymous
issue with spacing of gallery thumbnails112 years 34 weeks ago
by rocksoff
12 years 34 weeks ago
by patrik
galleries problem1012 years 33 weeks ago
by partteam
12 years 33 weeks ago
by patrik
I Have Problem.. Please Help112 years 32 weeks ago
by efuzone
12 years 32 weeks ago
by thinkjon
Unable to upload file Wayne-Rooney-England.gif!112 years 32 weeks ago
by partteam
12 years 32 weeks ago
by patrik
Just installed using installer. Sample pics work, but not mine. I must be doing something wrong...112 years 32 weeks ago
by BrettLefty
12 years 32 weeks ago
by patrik
Photos description error412 years 30 weeks ago
by tauhutauhu
12 years 30 weeks ago
by tauhutauhu
thumbnails not assigning to *.doc and *.pdf files?612 years 30 weeks ago
by glittle
12 years 30 weeks ago
by glittle
e-card 'page not found' linking error312 years 30 weeks ago
by badicalbeats
8 years 43 weeks ago
by Anonymous
slow thumb & image loading212 years 30 weeks ago
by bioe007
12 years 30 weeks ago
by bioe007
Large gallery - blank page returned/script terminates1312 years 29 weeks ago
by andyb2000
9 years 32 weeks ago
by Anonymous
Unable to access to Upload manager section112 years 28 weeks ago
by saxxone
12 years 28 weeks ago
by patrik
help!212 years 27 weeks ago
by killertat
12 years 27 weeks ago
by patrik
PHP 5.2.5 and no thumbnails412 years 27 weeks ago
by viperjason
12 years 26 weeks ago
by patrik
Not working att all1212 years 26 weeks ago
by eldimis
12 years 24 weeks ago
by patrik
[solved] Antispam image not showing112 years 26 weeks ago
by vidman
12 years 26 weeks ago
by patrik
Fresh install this morning1312 years 25 weeks ago
by marc
8 years 37 weeks ago
by Anonymous


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content