Problems related to installation of phpAlbum

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Descriptions gone with upgrade99 years 41 weeks ago
by drakhenliche
9 years 36 weeks ago
by drakhenliche
Need help--don't know how to do this19 years 45 weeks ago
by rotaadmiral88
9 years 45 weeks ago
by patrik
Photos not in Public Directory - how?29 years 45 weeks ago
by flossedman
9 years 45 weeks ago
by patrik
406 Not Acceptable29 years 45 weeks ago
by slionheart
9 years 45 weeks ago
by slionheart
Some installation notes010 years 1 week ago
by plowman
n/a
incredibly slow on new install310 years 1 week ago
by thunderpoet
10 years 1 week ago
by patrik
PHPAlbum Off-line with WAMP 5 in WXP = blank page210 years 2 weeks ago
by astandera
10 years 2 weeks ago
by astandera
2 issues iwth upgrade - Descriptions aren't displayed and can't change phot directory name510 years 2 weeks ago
by swankgd
10 years 2 weeks ago
by swankgd
Installed but not working - misgging PEAR package?310 years 4 weeks ago
by enewbold
10 years 4 weeks ago
by enewbold
Can't get PHPAlbum to install310 years 6 weeks ago
by cartoonboy
10 years 4 weeks ago
by cartoonboy
Attempt to install update messed up the phpAlbum210 years 6 weeks ago
by isaac
10 years 6 weeks ago
by isaac
what to do after webinstaller210 years 7 weeks ago
by kayotics
10 years 7 weeks ago
by kayotics
How install GD2 on Debian ??110 years 8 weeks ago
by Fantom
10 years 8 weeks ago
by patrik
Premature end of script headers:110 years 8 weeks ago
by octocom
10 years 8 weeks ago
by patrik
Problem upgrading from v0[1].3.2.3 to v0.4.1.14_fix01210 years 11 weeks ago
by talptekin
10 years 11 weeks ago
by talptekin
I need Help installing it...1210 years 15 weeks ago
by Flight X Pilot
10 years 13 weeks ago
by patrik
NEED HELP Unistalling110 years 14 weeks ago
by fioness
10 years 14 weeks ago
by FotoJoep
My album contains photos and all the files in the working directory !410 years 14 weeks ago
by sackbut
10 years 14 weeks ago
by sackbut
I try to install the 4.1.14 version but no succes.....210 years 22 weeks ago
by nec9716
10 years 22 weeks ago
by nec9716
v0.4.1 beta14 Warning Error enable call-time pass-by-reference310 years 29 weeks ago
by salo
10 years 29 weeks ago
by patrik
phpalbum does not come up after installtion110 years 31 weeks ago
by ritesh.desai
10 years 31 weeks ago
by patrik
404 error110 years 35 weeks ago
by online
10 years 35 weeks ago
by patrik
Installation seems right, but it doesn't work210 years 35 weeks ago
by griva
10 years 35 weeks ago
by griva
Installed Beta release but Setup was not invoked.210 years 40 weeks ago
by kansaschuck
10 years 36 weeks ago
by owencutajar
Cannot install phpAlbum_v0.4.1.beta7 (or 1?)910 years 40 weeks ago
by mosley
10 years 38 weeks ago
by mosley


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content